Instragram som tour guide

Nyt år – Nye mål

img_0560

Jeg har aldrig været god til at lave nytårsforsæt. Plus når man springer ind i det nye år med en forhøjet alkohol promille, så kan ens ambitioner godt være lidt forhøjet i forhold til virkeligheden. Vi kan jo bare se hvordan alle trænings centre er overfyldte de første 14 dage af januar og så ebber det lidt ud som måneden går. Så for ikke at gennemgå samme fiasko som resten af Danmark, laver jeg mit års forsæt aften før min fødselsdag. Fordi det er jo godt at have nogle mål for det næste år. Til jer der følger med på Instagram på jillchristina_dk, har måske lagt mærke til at jeg havde fødselsdag i lørdags. Så fredag aften satte jeg mig som alle de andre år og lavede en liste om ting jeg gerne vil opnå i løbet af det næste år.

Nogle af mine mål er ganske små og et par af dem er af de mere ambitiøse. Hvilket jeg nok skal komme ind på i løbet af det næste år.

Et af mine første mål, er at få trænet lidt mere. Jeg har virkelig nydt det sidste halve år, med masser af god mad og her hen over sommeren selv om det jo ikke har været de højeste varmegrader så har jeg virkelig fået en stor kærlighed til is…. Og nej ikke sodavandsis, men en god flødeis med masser af chokolade på…. Mmmmmmmmm, jeg har nydt det!!! Jeg må så også konstaterer når man ikke bevæger sig så meget, så bliver man jo også straffet. Det er ikke sådan jeg har taget meget på, men jeg kan mærke det hist og her. Og det er som sådan heller ikke det jeg har taget på, der fået mig til at beslutte at nu skal der ske noget. Nej det er faktisk mit energi niveau. Normalt har jeg ikke det store behov for sukker indtag, hverken i form af slik eller sodavand. Men i takt med jeg har spist en del is og derved fået sukker, så har min trang også været større. Det er virkelig en ond spiral jeg er havnet i. Fordi mit energi niveau, er jo også faldet, og en sidste ting er jeg synes jeg kan se det på min hud forskellige steder på kroppen.
Så lørdag aften da jeg gik i seng efter en skøn fødselsdag med masser af mad og ikke mindst kage (se lige billededet nedenfor af den fantastiske kage min mor havde lavet), ja så sluttede min mad fest også. Det er slut med at dyrke Ritter Sport & Faxe Kondi.

Jeg starter i dag på et 4 ugers trænings program. Det passer mig fint med 4 uger til at starte med, det er lige til at overskue. Er det 8 eller 12 bliver det alt for langstrakt for mig. Jeg kommer stadig til at spise almindeligt, dog med et noget mindre sukker indtag. Fordi slankekure er bare ikke mig…. Jeg tænker om en uges tid piller jeg alt det kunstige sukker ud for en uge, så det eneste sukker jeg må få er frugtsukker i form at frugt. Jeg ved at det vil hjælpe en del, både på energi og krop.

Du kan også følge mig på Instagram hvor jeg næsten dagligt opdater med Instastories: jillchristina_dk

Se lige den lækre fødselsdagskage mig mor havde lavet!

img_0529

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instragram som tour guide