Verdens bedste hindbær lagkage

Sidste chance…

414904a6-7746-41d2-b690-771f221fc1f7

Flere gange har jeg skrevet at nu er jeg tilbage… Og så efter et par blog indlæg har jeg ikke haft tid til at følge op med nye. Det er ikke fordi der ikke sker noget i mit liv. Jeg har simpelthen bare for travlt, når jeg så endelig får sat mig ned, så har jeg ikke haft overskuddet til at skrive.
Jeg har givet mig selv en udfordring, bloggen får en sidste chance. Udfordringen går ud på at jeg skriver 3-4 gange om ugen de næste 3-4 måneder. Det er jo også blevet efterår, så antallet af udendørs aktiviteter falder jo som de næste måneder nærmer sig, og derved ved jeg også der er flere der bruger tid på at læse blogindlæg. Jeg har brainstormet på en masse emner, jeg vil skrive om og fået lagt en plan. Jeg har ligeledes sat mig et mål for hvor mange unikke læsere jeg vil op på pr måned. Hvis i vil med på min rejse de næste par måneder er det bare at klikke ind her et par gange om ugen. Jeg vil ligeledes bruge Instagram til at holde jer opdateret om hvad der sker i mit liv, det vil både ske via billeder, men også Insta stories.
Lykkedes missionen ikke, så lukker jeg bloggen omkring nytår.

IG: jillchristina_dk

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste hindbær lagkage