Sådan får jeg fyldt op på energi kontoen!

Jeg er blevet faster….

c1f91226-0bd5-4089-bbb9-c828890557fc

Jeg er blevet faster…. Nyheden poppede søndag eftermiddag da min svigerinde skrev til mig, jeg var blevet faster. Jeg skulle selvfølgelig se det nyeste medlem i familien med det samme. Så jeg pakkede hurtigt mine ting og satte mig ud i bilen for at køre ud til min bror og svigerinde. Det hele gik så stærkt at jeg helt glemte at købe en gave undervejs, så den har de stadig til gode.

Det var med en vis spænding jeg tog elevatoren op til min brors lejlighed for at se vidunderet.

Min bror og svigerinde har nemlig fået dem en Maine Coon killing, der hedder Tigerr. Til de af jer der følger mig på Instagram har nok set et par små historier jeg postede i søndags.

Han er simpelthen så sød, jeg kendte faktisk ikke til racen, men har lige fået læst om hvor stor og familie venlig den katte race er.
Her er et par fun facts:

  • De lyde, en Maine Coon frembringer, er noget for sig. De fleste katte har et lidt større reportoire end et standard miau. En Maine Coon har et helt symfoniorkester til sin rådighed. De kan både kvidre og kurre som en due. De har også forskellige agiterede kald, når de for eksempel har spottet en fugl, som de godt kunne tænke sig at gå i kødet på. Dette kan både lyde som en trillen og som en lille hunds bjæffen.
  • Katte er ikke kendt som de store vandelskere. Alle katteracer kan ganske vist svømme, når de er tvunget til det, men der er en god grund til, at det hedder en “vandhund” og ikke en “vandkat”.Maine Coon’en er dog nok den huskat, der bedst kvalificerer til betegnelsen “vandkat”. Maine Coon’s er nemlig meget fascinerede af vand. Måske skyldes det, at deres tætte sneegnede pels er delvis vandskyende. Nogle Maine Coon’s kan finde på at vende bunden i vejret på vandskålen for at lege med vandet, andre er faste gæster med øjnene på stilke, når bruseren er tændt, eller der bliver skyllet ud i toilettet.

Da både min bror og svigerinde var på arbejde hele i dagen, tog jeg ud for at underholde Tigerr lidt så han ikke skulle være alene. Så der blev leget igennem indtil Tigerr var træt og trak sig ind under sofaen for at sove. Jeg tænkte jeg lige kunne tage et hurtigt billede af mig på terrassen og jeg havde ladet døren stå på klem med en 3 cm åbning. Da jeg kom tilbage var katten væk… som i pist væk.
Pokkers, var han nu løbet ud, uden jeg havde lagt mærke til det? Jeg kunne bare ikke få det til at passe at han skulle kunne løbe ud af den smalle døråbning. Jeg begyndte at lede hele lejligheden igennem og kunne bare ikke finde ham nogle steder. Jeg vil ikke sige at jeg gik i panik, men jeg kunne mærke at min puls steg. Efter at have gennemgået lejligheden to gange, var jeg overbevist om at det var løbet ud. Sh*t.
Jeg ringede til min bror som sad i møde, med en halvpanik i stemmen for at fortælle at han ikke skulle panikke men katten var væk!
Min bror tog det overraskende roligt.
Jeg måtte igang igen og prøve at finde den lille kat inden han evt. løb for lagt væk. Hvilket kan være lidt svært på 9. sal, men han kunne jo have løbet ind til naboernes terrasse.
Min tanker kredsede sig omkring at nok har jeg passer mange børn igennem årene, en har tilmed haft stukket af inde på strøget, men blev fundet ret hurtigt. Tænk sig her havde jeg passet en kat i to timer og så var den forsvundet for mig…. Jeg vidste bare jeg ville kommer i bad standing hvis jeg ikke fandt den.
Ret hurtigt fik jeg fat i naboerne til begge sider for at se om han var løbet derind. Naboerne gik også igang med at kigge efter katten og samtidig grinte lidt af mig… Fordi ja det var egenlig ret komisk at han sådan var pist forsvundet.

Min bror ringede igen, for at sige han kom hjem fordi han kunne ikke helt koncentrere sig efter mit opkald. Min søgen med naboerne fortsatte. Jeg satte tilmed mad ud til ham som måske kunne lokke. Det synes nabohunden var en fantastisk ide, så hun listede stille og roligt ind på min brors terrasse og spiste maden mens vi andre var fuldt optaget.

Jeg så min bror kom hjem og tænkte fedt, så er der et sæt øjne mere. Han kom ud på terrassen med et stort grin. Fordi katten lå igen under sofaen.
Det viste sig at mens jeg var ude og tage et billede var Tigerr listet ind på min brors kontor og hoppet up under min brors skrivebord hvor der er en lille hylde og gemt sig. Han har garanteret lille der og grint på sit eget kattesprog over mig der for rundt og kaldte på ham. Men til en anden gang kan han ikke snyde mig!
Så  med lettet hjerte kunne jeg tage hjem og min bror der var flad af grin over mig og mit opkald.

Her nedenfor kan du se et par billeder af Tigerr. Han er jo stadig lille men når han engang er fuldvoksen kan han kommer til at veje ca. 6-9kg nogle er også oppe at veje 15 kg. rekorden for en Maine Coon kat er 123cm.

 

Tigerr er også på Instagram, hvis du vil følge med i hans liv: Tigerr_bay

4788dad5-3cfa-49be-a4f4-985dd9bdba71 bb95443a-f92d-481e-a0e6-567d3b0e9010 57009f2d-dfe0-4b5c-8b3a-d58b84a22713 1851cfb0-71e8-43fa-ba7c-9b2fe869e35f 0226dd9e-4cb3-4cb3-b89d-e5a5d7867e7f

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan får jeg fyldt op på energi kontoen!