Jeg er blevet faster....

Organisk tandblegning det nye sort!

34d88ea9-22c5-4c25-a59c-e0ae719725e5
Sponsoreret af Sanzi Beauty

 

Igennem de sidste mange år har jeg været forholds bevist om, hvad jeg tilfører min krop af kemikalier. Det gælder sig både i form af mad, men også vaskepulver, rengøringsmidler, cremer, makeup, shampoo osv. Ikke at jeg er fanatisk på nogen måde, da jeg gør mine undtagelser.

Jeg er typen der har en svaghed for et perfekt tandpasta smil og i det hele taget folk med pæne tænder.
Spørg mig ikke hvorfor, sådan har jeg altid haft det.
Jeg er også typen som holder af at gå til tandlægen. Jeg kan godt lide at få renset mine tænder og have følelsen når jeg går derfra, at de er renset igennem og tænderne blevet en smule hvidere.
Igennem lang tid har jeg haft kigget på om jeg skulle have bleget mine tænder. Det der har holdt mig fra det, er det blålige skær tænderne kan få og ligeledes eventuelle isninger i tænderne. Jeg vil jo helst have et naturligt hvidt smil.

Da hele den den sorte tandblegnings trend startede tænkte jeg, endelig er der et alternativ. Der blev på diverse medier skrevet for og i mod, om det nu virkede eller ej.
Så det var med en smule skepsis da jeg for noget tid siden blev spurgt om jeg ville teste Sanzi Beauty charcoal teeth whitening.

Sanzi Beauty charcoal teeth whitening består af  aktivt kul, som er fremstillet af 100% naturlig og ren kokosnøddeskal. Det vil sige det er ikke tilsat tilsat kemikalier eller andre tilsætningsstoffer. Det er et 100% organisk og vegansk tandblegnings produkt.

Når man modtager pakken består den af en dåse aktivt kul og en bambus tandbørste. Som i kan se på billedet, så er produktet virkelig instagram venligt. Det var den fineste æske både til dåsen med kul og tændbørsten.

 Jeg har testet det i en uge som det foreskriver på pakken. Man skal bruge det en til to gange om dagen, jeg må indrømme det er ikke alle dage jeg har brugt det to gange.

Fremgangs måden er følgende: Man fugter tandbørsten og dupper den let ned i kullet. Herefter børster man 2-4 minutter med bløde bevægelser. Hold munden lukket undervejs, fordi som i kan se på billedet nedenunder, så bliver hele mundtøjet sort. Når du har børstet tænderne så spytter du det hele ud, og skyller munden godt derefter. Det kræver at man skyller et par gange og jeg  har også børstet mine tænder efterfølgende for at være sikker på at jeg fik fjernet alt det sorte da mine tænder sidder utrolig tæt. Jeg vil også anbefale dig at gøre hele herligheden lukket badeværelsesdør, hvis du ikke bor alene. Mest af alt for ikke at skræmme din sambo/børn eller bryde ud i et grin. Fordi det ser altså lidt komisk ud når man børster sine tænder.

Virker det så? 
Ja det gør det! Jeg synes faktisk, jeg har fået en smule hvidere tænder her den sidste uge. De føles meget renere og det er som om tænderne er blevet glattere. Jeg vil helt klart et par gange om året genoptage behandlingen for at holde bisserne hvide.
Om jeg så havde købt produktet selv ville jeg også give denne anbefaling videre.
100% ØKO TANDBLEGNINGSKIT KAN KØBES HER: SANZI-BEAUTY.COM
Der er billeder nedenfor…
Husk følg mig på IG: jillchristina_dk

bc28f802-0ead-412c-8cf4-d9474f76ee88 bb0da65a-72fc-4e5b-bb63-8951c2d4e9aa

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er blevet faster....