Medie torsdag: Serier på Netflix

Skønhed: Sådan holder jeg min hud ung

824a450e-f246-4b39-acb5-4380065574a4

Du er da ikke 42… Den sætning hører jeg ofte fra både kvinder og mænd. Altså jeg føler mig jo også noget yngre nærmere 28, men det er en anden snak. Dåbsattesten lyver bare ikke. Jeg er den alder jeg er. En ting er at jeg har været heldig at få nogle gode gener fra mine forældre. En anden er en række tiltag jeg har gjort igennem de sidste 7 år.

Jeg tror først, det var da jeg blev omkring 35 år, at jeg blev bevist om at pleje min hud. Jeg tænkte faktisk ikke rigtig over at jeg blev ældre og derved også begyndte at få nogle fine rynker og fugerne blev dybere, før en venindes søster manglede en “model” til at øve sig på at give Restylane indprøjtninger. Kender i det, det lå slet ikke i mine tanker jeg skulle igang med det. Men okay jeg kunne jo godt se i spejlet at jeg var begyndt at få nogle 11 taller mellem brynene og ligeledes har jeg altid haft dybe fuger fra næsen og ned mod mundvigen når jeg smilede meget.  Så det var med en del sommerfugle i maven at jeg fik lavet min første behandling. Jeg fik for 7 år siden lavet 11 tallerne mellem øjenbrynene og ligeledes de dybe fuger jeg havde fra næsen ned mod mundvigen. Det gjorde en markant forskel. Det var jo mest mig selv der lagde mærke til det. Mine venner som ikke viste at jeg havde fået de små indgreb, kom og sagde at de syntes at jeg så meget mere frisk ud. Som om jeg så yngre ud…

Ved at jeg var kommet til at se yngre ud, følte jeg også der var en forpligtigelse på at holde det ved lige. Forstået på den måde at det er jo ikke en behandling der vare evigt. Man siger som hovedregel at en Restylane behandling holder i ca. et år og 4-6 måneder i læberne. Jeg var heldig at ved mig har det holdt meget længere for 11 tallerne begyndte først her på det seneste at blive synlige igen.
For 3 år siden fik jeg rettet lidt op i mundvigerne, fordi jeg har med at spænde og det har desværre medført at jeg får nogle fuger i mundvigen, og her lagde de lidt ind i hver side, så mundvigen vender lidt op, så det ser ud som om man smiler uden man gør det…. smart!

Igennem de sidste 7 år har jeg også gjort meget ud af at beskytte min hud. Både i form at bruge en høj solfaktor i ansigtet. Jeg bruger altid faktor 30 og over. Når jeg er på ferie er jeg helt oppe i 50. Jeg har også sørget for at pleje min hud indefra ved at drikke masser af vand, spise vitaminer og fiskeolie hver dag.
Ligeledes renser jeg min hud hver aften, så den er helt ren og klar til at modtage creme inden jeg går i seng.
Jeg har med at skifte mellem at købe dyre cremer og cremer i den billigere prisklasse. For tiden kører jeg den billige. Jeg bruger den creme der hedder Eucerin Hyllaron filler, man kan købe på web apoteket. Den er jeg blevet vildt glad for. Så den får lov at overleve lidt endnu inden jeg finder et nyt mærke at prøve af. Senest er jeg også begyndt at bruge Dermaroller, den skriver jeg om når jeg har brugt den i et par måneder.

For en måned siden var jeg så igen under nålen. Jeg var til et veninde arrangement inde hos N´age. I øvrigt samme sted jeg fik lavet mine behandlinger tidligere. Jeg havde forinden booket tid, til at få lavet 11 tallerne og de dybe fuger i mundvigen som var kommet igen.
Vi var ca. 8 til arrangementet og det var da også med det helt store publikum, da Ida der ejer N´age lagde hendes kyndige hænder på mit ansigt. Jeg startede med at få lidt tryllecreme på til at bedøve og så gik vi ellers igang. Jeg har lagt nogle billeder op nedenfor hvor du kan se mig ligge med creme for at bedøve huden.
Det jeg fik lavet var: 11 tallerne mellem øjenbrynene, så fik jeg et lille løft på hver side af mundvigen for at tage de fuger jeg har. Man kan godt ane på det første billede de er der. Jeg fik også en smule over læberne for et tage nogle små fine linjer jeg havde der.
Jeg vil lige sige at det gør på ingen måder ondt. Rundt om munden har man selvfølgelig flere nerver, og det niver da lidt. Behandlingen tager så kort tid, at der er altså til at overkomme.
Dagene efter behandlingen var jeg en smule hævet og lidt øm rundt om munden. Jeg tror der gik to dage så var det over. Hævelsen var væk efter ca. 3-4 dage. Da jeg som nævnt spiser fiskeolie eller nærmere bestemt Krill olie, så blev jeg ledsaget af et lille blåt mærke over læben. Hvilket godt kan ske når man spiser fiskeolie.
Da der var gået en uge var jeg inde hos N´age til tjek, hvilket man altid kommer til når man har fået lavet en behandling.

Hvis du læser med, neden for billederne så har jeg lavet en kort beskrivelse om hvad der sker.

4ef50655-434d-43b4-ba04-b553fafad358

Her ligge jeg med bedøvende creme inden Ida går igang. Man ligger ca. 5 minutter og venter på det virker.

1dc04396-0f83-4fe0-9844-81c5aa43d3b9

Her ligger jeg og slapper af, mens Ida lægger nålen lige under huden og sprøjter Restylanen ind. Igen vil jeg gerne sige at det gør slet ikke ondt.

 

a108967f-f8e6-430f-abe3-1d904ac2778e

Her var jeg lige kommet hjem, og noget træt. Sådan så jeg ud da jeg var færdig behandlet. Jeg smiler ikke på billedet, så man kan godt ane jeg var fået løftet hver side af mundvigen.

 

6aa59605-a84f-4fec-be62-0284503c6e65

Næste morgen, her var jeg lidt hævet og øm rundt om munden. Det er helt tydeligt at se hvordan huden er glattet ud mellem øjenbrynene.

13dd0e42-4e4b-4728-aa71-079a30f14062

Det her billede er taget ca. 4 dage efter, jeg var stadig en smule hævet men min blå mærke var forsvundet.

 

8ff9a66a-b8be-46e7-9a33-78b82aa46662

Det her billede er så taget en måned og en uge efter behandlingen. Jeg er simpelthen så glad for resultatet og føler igen jeg har fået trukket et par år fra min alder.

Indlægget er ikke sponsoreret. Jeg skriver fordi jeg har lyst til at dele budskabet, om man godt kan få rettet lidt op undervejs og stadig bevare sit naturlige udseende.

HUSK: du kan følge mig på Instagram: jillchristina_dk

Tror hvis man trykker på det her link, så får du notifikationer på mail når jeg poster: https://bloggersdelight.dk/follow/98356

2 kommentarer

  • Du ser godt ud 😀 Det er flere år siden jeg har prøvet dette 😀 måske skulle jeg prøve igen.. Det er så dejligt og afslappet 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tusind tak <3. Jeg er også rigtig glad for resultatet. Ja det er dejligt og det er jo stor glæde når man kigger sig i spejlet efterfølgende.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Medie torsdag: Serier på Netflix