Mænd og perler, kan man det?

Jeg er faldet af på den…

77260881-abae-4df8-a42d-cba6299f14ed

Tilbage i sommer, nærmere til min fødselsdag lavede jeg en aftale med mig selv. Fordi sagen var selv om vejret jo ikke havde været det bedste denne sommer. Så legede jeg sommer hver dag, i form af min fryser var fyldt med is. Ikke bare sodavandsis, næææ nej det var gode flødeispinde med tyk chokolade på. Når man spiser en til to is hver aften, bare fordi man kan, tjaaa så kommer straffen jo også på et tidspunkt. Det gjorde det også for mit vedkommende, det var ikke på maven, kinderne, ballerne nej for mit vedkommende var det på min lægge…. Ha ha ha ja det kan også sætte sig der. Så da jeg en morgen havde svært ved at få et par jeans på, gjorde jeg op med mig selv at efter min fødselsdag skulle der andre boller på suppen og jeg skulle for det første stoppe med at købe is, dernæst skulle jeg igang med træning.

Så dagen efter min fødselsdag gik jeg igang. Til at starte med var det hjemmetræning med appen fra Nike Training, den er super god og jeg fik også trænet hver dag. Efter et par uger syntes jeg dog ikke det fik helt den retning som jeg gerne ville. Så en mandag morgen købte jeg klippekort til Powerhouse.
Jeg havde prøvet reformer træning en gang før, da min veninde underviser netop i Powerhouse. Jeg kunne godt lide træningsformen da man jo får gennemarbejdet hele kroppen på en skånsom måde. Her må i endelig ikke misforstå mig, det er jo ikke sådan man går derfra uden sved på panden. Det er total core træning og man finder undervejs ud af at der nogle muskler i kroppen at man har glemt at bruge.
Jeg kom rigtig godt i gang med træningen, og fik også trænet tre gange om ugen. Jeg var super stolt og kunne også begyndte at mærke der skete ændringer i kroppen og mærke at min krop så småt blev stærkere.

Men men men, for en måned siden blev jeg syg med feber, ondt i halsen og forkølet. Jeg ved ikke om det var min undskyldning for at lindre min hals eller håbet om at få feberen ned at jeg røg ud i fryseren og fandt et par is frem igen. De har ligesom holdt ved siden som en tradition… I know… Men det er slut nu.
Ved at min forkølelse heller ikke ville slippe min krop har jeg heller ikke fået trænet i en måned.

Jeg har sat mig for at nu går jeg all ind igen. Ud med is og i det hele taget sukker og ind med træning og sund mad. Så min krop kan blive glad igen og få overskud.

Har i de samme udfordringer med at få startet op på træningen og så komme fra det igen?

God mandag aften.

Husk du kan følge mig på IG: jillchristina_dk

4 kommentarer

 • oh yes!! Her er det kampen med de ekstra kilo efter en graviditet… Det er virkelig en lang sej kamp den her gang. Energiniveauet er på det absolut laveste!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har hørt fra flere af mine veninder, det er svært at komme af med de sidste kilo. Det er ikke andet for vi må hænge i, så vores energi kan komme op igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jep kender det alt for godt. Jeg er kan komme I gang og alt går fint. Får trænet og tabt mig og ud af det blå fælder alting til jorden igen og så er det en kamp at komme i gang igen. Virkelig træls.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mænd og perler, kan man det?