Jeg er faldet af på den...

Skønhed: Tester øjenvippe serum

f1647686-88d8-4aac-be2f-426f35856da3

Reklame: Sanzi Beauty

For de af jer der følger mig på Instagram, så måske i går på min story, at jeg modtog en pakke fra Sanzi Beauty, hvori der var en Øjenvippe vækst serum.
Jeg har skrevet om Sanzi Beauty tidligere, der kan i læse HER.

Det var virkelig belejligt at modtage pakken igår. Jeg har igennem længere tid haft kigget efter en øjenvippe serum, da jeg føler jeg mangler fyld i mine øjenvipper. Jeg har egentlig en del øjenvipper men hvert hårstrå er simpelthen så fint at det nogle gange kan være lidt svært at tage mascara på.

Jeg har tidligere haft eyelash extensions, og selv om det var virkelig bekvemt så var det også en dyr fornøjelse fordi jeg skulle have ordnet mine øjenvipper ca. hver 4 uge.
Men for at være ærlig så har jeg savnet disse fyldige og længer øjenvipper.

Så jeg håber med denne serum at mine øjenvipper både bliver længere og mere fyldige.

Nu er det jo ikke sådan at jeg får længere og fyldige vipper over natten. Det vil typisk tage 6-8 uger. Derfor har jeg også taget et par billeder i dag, som du kan se nedenfor. Her sidder jeg helt uden makeup så man bedre kan se mine naturlige vipper.

Den måde at Sanzi Beauty eyelash vækst serum bruges: man renser sine øjenvipper fri for makeup, og med et penselstrøg smører man serummet hen over den øvereste vippekant en gang i døgnet, så hårsækkene kan absorberer serummet. Det er en god måde at huske at tage make up af hver aften.

Jeg glæder mig til at prøve produktet og se hvordan mine øjenvipper kommer til at tage sig ud om 6-8 uger. Jeg skal nok holde jer opdateret og vise efter billeder.

Hvis du vil læse mere om Sanzi Beauty og deres produkter kan du følge linke www.sanzi-beauty.com

Du kan følge mig på Instagram, ved at følge dette link.

Hvis du gerne vil have notifikation når jeg poster, kan du tilmelde dig HER

Her kan du se billeder af mig uden makeup:

f028ab90-1aab-4ec4-a892-1c892fa66c78

3521f2d6-e1dd-4457-a64c-0461e70a70a5

84f752fe-480f-4f3c-bd35-1e8218037e2e

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er faldet af på den...