10 ting du (måske) ikke vidste om mig

Pak den gode ferie-kuffert

img_3997

Jeg ved godt det lige har været efterårsferie, og mange af jer sikkert har været afsted på ferie. Jeg vil dog også vædde med at i allerede har den næste ferie i tankerne og nogle af jer måske allerede har siddet og Googlet lidt feriedestinationer.

Jeg har jo allerede været afsted et par gange i år. Først var det Barbados, en uge i Barcelona, Sverige på SPA og en weekend i en hytte oppe i trækronerne og i juni var jeg en tur i Toscana.  Hvis jeg havde råd og tid til det, rejste jeg gerne hver måned.

Hver gang jeg skal afsted laver jeg altid to tjeklister. En til hvad jeg skal huske inden jeg tager ud af døren, og en liste som er min pakkeliste. På den måde er jeg helt sikkert på jeg husker alt og ikke mindst når jeg tager ud af døren, så ved jeg der også er styr på alt i hjemmet. Det er med til at give en meget mere stressfri ferie.

Min pakkeliste er så yderligere delt op.
En til hvad der skal i min hånd bagage og hvad der skal i min kuffert.

Det er jo ret individuelt hvad der skal pakkes alt efter om man skal på solferie eller by ferie.

I min håndbagage har jeg altid følgende:

 • Pas
 • Bookinginformation og billetter (enten på print og/eller på telefonen)
 • Gult og blåt sygeskring, rejseforsikring samt vaccinationskort
 • Visa, hvis det er nødvendigt
 • Kreditkort
 • Mobiltelefon + oplader
 • Adapter
 • Underholdning til turen (bøger, film – vidste du at du på Netflix kan gemme Netflix film og serier på telefon, ipad eller computer)
 • Kamera
 • Solbriller
 • Den lille gennemsigtige pose, med en lille tandpasta og læbepromade
 • Alt hvad der har værdi, skal du pakke i din håndbagage
 • Snacks til turen
 • Adresse på min destination. Ofte når du rejser længere skal du udfylde dette i flyet når man udfylder indrejsekort.

Kuffert:

 • Solcreme
 • Toiletsager i mini størrelse. Alt bliver pakket i små poser, fordi det kan ske at de lækker lidt under transporten i flyet. Ved at pakke dem seperat i små poser er det også nemmere at placerer dem rundt omkring i kufferten.
 • Løbesko, klipklapper og et par højhælede
 • Bikini

Vælg tøj, du let kan kombinere:

Det er ikke altid let at pakke så du kan forudsige vejret. Skal du et varmt sted hen er det selfølgelig meget lettere. Jeg plejer at følge vejrudsigten et par uger inden jeg skal afsted for at se hvordan vejret arter sig.
Tricket er at pakke flere tynde lag, så kan du fjerne et lag når det bliver for varmt eller tage et lag på hvis du fryser. Ensfarvet tøj er lettere at kombinerer. Jeg har altid ét sæt tøj med til hvis jeg skal være præsentabel en aften.
En god huskeregel er, at tre toppe gerne skal gå til en underdel.

Hus-apoteket:

 • Hovedpinepiller, diarremedicin, insektmiddel.

Husk altid at have et par ekstra kilo som buffer når du pakker. For det første skal man respekterer flyselskabernes regler om hvor meget bagage du må have med. Dernæst skal der jo være plads til hvis du køber noget med hjem og sidst men ikke mindst og måske det vigtigste. Hvis du rejser til destinationer hvor der er høj luftfugtighed, så kommer indholdet af kufferten til at veje mere på turen hjem. Jeg har en regel med at jeg altid skal have min 4. kilo som buffer.

Du kan følge mig her: FACEBOOKINSTAGRAM 

Er du mere til at få en mail notifikation, når jeg poster et indlæg, så følg linket HER. 

img_4071

2 kommentarer

 • Det kan være så svært at pakke en god kuffert, men du har nogle super gode råd! Det vil jeg huske næste gang, at jeg skal ud at rejse! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting du (måske) ikke vidste om mig