Pak den gode ferie-kuffert

Farvel til bil og hej til Cykel…

556b00c7-34f3-4149-8f03-c0cb2258e17a

For tre år siden, afleverede jeg min tidligere leasing bil. Jeg har igennem snart en del år leaset bil, da jeg meget bedre kan lide at have en fast omkostning om måneden og vide at er der noget med bilen, så kører jeg den på værksted uden at skulle tænke over hvad regningen bliver efterfølgende.
Men tilbage til for 3 år siden, jeg havde egentlig aftalt med mig selv i forbindelse med, jeg skulle aflevere den tidligere bil, at jeg skulle have en periode, hvor jeg skulle leve lidt “øko” agtigt med at cykle rundt…
Der var bare en lille detalje, jeg havde set at der var et godt leasing tilbud på en Peugeot 308, efter hvad jeg havde set var jeg vild med bilen, jeg syntes den havde de smukkeste linjer. Så helt præcis nåede jeg at have en “øko” periode på ca. 2 timer. Fordi efter en meget besværlig togtur hjem efter jeg havde afleveret bilen, røg jeg straks på nettet og fandt ud af en bilhandler som jeg kender godt faktisk havde en bil hjemme så jeg kunne komme ud og prøve en tur. Jeg tog straks afsted og allerede da jeg satte mig ind i bilen vidste jeg bare, den skulle jeg have. Så jeg kørte en lille tur og trillede tilbage til bilforhandleren og sagde han godt kunne finde leasing dokumenterne frem.
Ikke et sekund har jeg haft fortrudt min beslutning, jeg har simpelthen været så glad for bilen, vi har haft så mange gode ture både her i DK og i Sverige. Efter 3 gode år, som i øvrigt er gået alt for stærkt var tiden til at aflevere bilen i dag. Jeg kørte en sidste vemodig tur her i formiddag og eftermiddag, og tog min afsked med bilen inden den blev indleveret.
Her den sidste måned har jeg øvet mig lidt i at bruge cyklen istedet, så det ikke skulle blive så brat en overgang når jeg nu uafbrudt har haft bil i 12 år.
Nu er det ikke sådan jeg aldrig skal have bil igen, fordi det skal jeg helt sikkert. Efter de nye afgiftsregler er kommet er der lidt usikkerhed omkring leasing bilernes fremtid. Hvilket efter min mening er super ærgerligt fordi det er jo helt med i tidens trend at lease en bil istedet for at købe den, på samme måde som vi streamer film og musik.
Fra i morgen, hedder det så HEJ til cykel og det er jo heller ikke værst at få vind i kinderne, gode stænger og baller.
Jeg har i dag en god cykelhjelm, men har så meget kig på en Hövding cykelhjelm, fordi jeg kan rigtig godt lide at have hue på og den går bare ikke SÅ godt i spænd med en cykelhjelm. Dernæst de anmeldelser og test jeg har læst omkring Hövding, så giver det jo rigtig god mening hvordan den beskytter hovedet hvis man skulle være uheldig at falde.

På trods af årstiden så glæder jeg mig faktisk til at cykle en del igen. Og så kommer jeg jo til at spare en del penge hver måned.
WIN WIN….

Du kan følge mig på Instagram og Facebook. Er du mere til mailnotifikation så tryk HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pak den gode ferie-kuffert