Mine 4 favorit cocktails

Sådan kommer min krop ovenpå igen efter lange flyrejser

d232ca24-7c5b-49f3-a38a-06bcd6e68f1e

Reklame: I samarbejde med www.ecotrip.dk

Den sidste måned har jeg ialt rejst 25.900 km. Det svare til jeg har været lidt over halvvejs rundt om jorden. Hvilket da jeg kom hjem sidste søndag godt kunne mærke i kroppen. Der er sikkert mange af jer der vil give mig ret, flysæder er bare ikke de mest behagelige sæder at sidde i, uanset om man flyver 1.5 time eller 10,5 timer. De m
De mange kilometer slider i kroppen når man skal sidde så mange timer i et flysæde.

Så for at få løsnet op i kroppen, havde jeg booket 60 minutters Fysiurgisk massage hos Ecotrip der ligger på Nørrebro. Det er et hyggeligt lille sted, der tilbyder flere forskellige typer massage, ansigtsbehandling, zoneterapi og akupunktur.
Ecotrip er bygget op med tanke på naturen og miljøet, alle deres produkter økologiske. Ligeledes er alt inventar genbrug, økologisk eller miljøvenligt.
Da jeg kom derned blev jeg budt velkommen af Daniel og tilbudt en kop the så jeg kunne få varmen efter cykelturen. Det var ved at være noget tid siden jeg sidst havde fået massage, så jeg så virkelig frem til at blive æltet igennem. Jeg blev ført ind i det hyggeligste rum, der havde en perfekt temperatur. Fordi er det noget jeg virkelig ikke bryder mig om er, hvis lokalet er for koldt når jeg skal have massage. Fordi så jeg kan simpelthen ikke slappe ordenligt af.

Daniel og jeg talte om hvor jeg havde mest brug for at få massage. Et af mine ømme steder er min nakke og ryg. Et er at jeg har siddet lang tid i et flysæde, men jeg er også storbruger af min mobiltelefon…. Og lige netop telefonen er nakken bare ikke glad for. Dog var det ikke kun nakke ogryggen der fik massage, eftersom det hele hænger sammen, så fik jeg en masseret hele kroppen.

Kort efter gik Daniel igang med at massage mig, og jeg mig sige jeg kunne godt mærke jeg trængte til det. Jeg kunne mærke der gik noget tid før mine muskler gav efter og han kunne komme mere i dybden og få æltet dem igennem. Det var fantastisk at mærke hvordan kroppen gav slip og derved forsvandt alle mine spændinger. Det var ikke sådan det gjorde ondt på noget tidspunkt, faktisk nåede jeg undervejs at falde halv hen, måske faldt jeg også i søvn. Jeg blev i hvertfald meget overrasket da Daniel sagde at det var tid til at vende mig om, så kan kunne massage mine ben og arme. Da massagen var færdig følte jeg ihvertfald jeg havde fået en ny krop der var blød som smør. Jeg følte jeg havde fået energien tilbage og jeg var klar til at gå derfra som nærmest et nyt menneske. Nu er jeg ret sippet omkring massage, fordi jeg mange gange har oplevet at folk ikke tager ordenligt fat og arbejder ordenligt med musklerne. Her må jeg give Daniel 5 ud af 5 stjerner. Der var som om man udførte magi på min ømme nakke og ryg.

Lidt nice to know info, hvis du ikke har helt styr på hvad Fysiurgisk massage er:

Fysiurgisk massage stimulerer din muskulatur og løsner spændinger i kroppen. Dette øger blodcirkulationen og stofskiftet således, at kroppen kan komme af med de affaldsstoffer, der før sad som spændingsdepoter. Dette virker energiskabende og styrker immunforsvaret, lige så vel som det har klare fordele i form af færre smerter i muskler og led.

Fordelene ved den type massage:

  • Mindsker gener og ubehag i kroppen.
  • Fjerner og lindrer spændinger i muskulaturen.
  • Øger blodcirkulationen så der kommer optimal udrensning.
  • Booster immunforsvaret.
  • Mindsker risikoen for sportsskader.
  • Giver velvære og ro til kroppen.
  • Reducerer risikoen for stress.
  • Medfører smidighed og øget mobilitet.
  • Giver ro i sindet.

Er du blevet nysgerrig på at få sådan en massage eller se hvad Ecotrip eller har at tilbyde så tag et kig på deres hjemmeside HER.

Klinik Ecotrip 
Guldbergsgade 25
2200 Kbh N

ecffa816-c62b-4d89-9055-02b5c70b67f7 843049de-b679-4775-97d1-e7d0f15c0067 ff67cb11-c7b3-4b7c-b4fc-997e64b5483e

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine 4 favorit cocktails