Sådan kommer min krop ovenpå igen efter lange flyrejser

Update på mine øjenvipper…..

60fb5a71-a742-43df-ae98-0445d6446c9dREKLAME: Sanzi Beauty

Tilbage i oktober skrev jeg om hvordan jeg skulle gang med at teste Sanzi Beauty´s øjenvippe serum. Jeg var virkelig spændt på om den ville virke og ligeledes om jeg nu huskede at få brugt produktet hver eneste dag.
Der er nu gået 8 uger og på trods af rejser og en masse afslapning, har det faktisk lykkes mig at få opbygget en rutine i at bruge denne serum hver eneste dag. Yes jeg er stolt… Fordi det tager jo alligevel lidt at indarbejde en ny rutine….

Jeg skrev jo om hvordan jeg håbede at mine vipper ville blive længere og mere fyldige. Jeg fik i gang med at bruge serumet  og hver morgen kiggede jeg i spænding i spejlet om der var sket noget over natten…. Ha ha ha ha kan i lige forestille jer hvordan jeg har stået foran spejlet og studeret mine vipper. Well, nu er det jo ikke sådan at der sker mirakler over natten. Men efter de første par uger syntes jeg at jeg kunne begynde at se en forandring, specielt når jeg lagde mascara på mine vipper. Det gav mig jo endnu mere motivation i at huske at få lagt serumet langs vippekanten hver aften.

Her de sidste par uger synes jeg virkelig det er gået stærkt og jeg kan nu også se det, selv når jeg ikke har noget makeup på. Jeg har fået mange flere vipper og de er blevet noget længere. Når jeg får lagt min mascara rigtigt, ser det faktisk ud som om jeg har fået kunstige vipper på. Det er total optur. Tænk et sådan serum kan få vipperne til at vokse så meget…
Jeg tager hel klart en tørn mere og ser om mine vipper kan blive endnu længere og om der kommer flere vipper… Det er jo snart nytår!
Et lille men rigtig godt tip, faktisk er Sanzi Beauty Øjenvippe vækst serum faktisk det billigste der er på markedet. Du kan læse mere om produktet HER.

Der kommer igen om en måneds tid en sidste opdatering om mine vipper, hvor jeg også vil lægge billeder op uden makeup før og efter serum.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan kommer min krop ovenpå igen efter lange flyrejser