Update på mine øjenvipper.....

Skønhed: Disse produkter bruger jeg for tiden….

6cf9282e-a9b8-4fc6-8119-af79bc6abafcJeg har tidligere skrevet om at jeg gør alt for at beskytte min hud og ligeledes gøre alt for at aldres med ynde. For ca. en måned siden var jeg til et event med en flok veninder. Dette event var på en skønhedsklinik, som udfører diverse skønhedsbehandlinger. Her blev jeg introduceret til ZO Skin Health.

ZO Skin Health er udviklet af den amerikanske dermatolog Dr. Zein Obagi, der igennem de sidste 50 år har forsket for at opnå de bedste resultater indenfor sund hud.

En af mine veninder havde investeret i hele serien for et halvt år siden, og jeg havde jo set hvordan hendes hun blev pænere og pænere hver gang jeg så hende. Så jeg var egentlig solgt til produktet på forhånd.

Jeg besluttede mig for den aften at jeg ville starte med at købe en serum til om natten og så en exfoliating polish. Jeg fik også en lille prøve med på Exfoliating cleanser. Det er jo ikke billige produkter, så det blev kun til de to til at starte med.

Allerede da jeg kom hjem om aften gik jeg igang med at prøve exforliating polish og derefter serum. Den første nat mærkede jeg ikke rigtig noget, men så kom vi til aften efter (torsdag) og her kunne jeg godt mærke efterfølgende at jeg havde renset mit ansigt og puttet serum´en på at det piplede i huden og den blev varm.
Fredag morgen vågnede jeg så op og havde det som om jeg havde været i solen hele dagen. Glad tog jeg på arbejde og som dagen skred frem syntes jeg at min hud blev varmere og varmere tilmed med en glød der stille og roligt tonede mere og mere frem…
Jeg skulle ud med mine veninder fredag aften og så var gode råd ellers dyre. Så jeg smurte mit ansigt godt med fugtighed creme og så ellers masser af make up på, så det ikke kunne ses hvor rødblusset jeg var. Billedet nedenfor er faktisk fra den aften..

Lørdag morgen vågnede jeg så op og følte bogstaveligt talt jeg i løbet af natten havde tabt mit ansigt. Jeg skallede over hele ansigtet som om jeg var blevet forbrændt. Det skal lige siges at det er HELT naturligt når man begynder at bruge de her produkter. Fordi man får fjernet alle de døde hudceller og udgangspunktet er at stimulere og “vække” cellerne i huden igang igen, så de kan yde deres maksimale til en normal cellefunktion.

Men efter et par dages intens skallen, så kom den fineste bøde hud til syne. Jeg er simpelthen blevet så glad for at bruge både exfolianting polish og Growth Factor Serum hver aften. Jeg har så efterfølgende også købt Exfoliating cleanser som jeg bruge både aften og om morgen.
Så nu er jeg dækket ind for det næste lange tid, for nok er produkterne pænt dyre, men det er også virkelig drøje i brug.

d75c40f6-30a4-4a73-8ceb-0acbbe504726

4 kommentarer

 • Har aldrig hørt om mærket, men de lyder da skønne <3.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nogle gange så skal man også investere lidt mere i hudpleje, hvis man gerne vil have noget rigtig godt. Men dejligt, at du har fundet nogle produkter, som fungerer godt for dig! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som nogle spændende produkter, dem skal jeg da lige have kigget nærmere på. Synes min hud bliver ved med at mangle noget fugtog glød, selvom jeg synes jeg gør alt muligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Som jeg skrive er produkterne ikke billige, men pengene er virkelig godt givet ud. Min hun har ændret sig til det meget bedre. Jeg har virkelig fået glød i huden og den ser meget mere frisk ud. Hvilket gør jeg nærmest ikke længere bruger makeup.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update på mine øjenvipper.....