Skønhed: Disse produkter bruger jeg for tiden....

Så blev det næsten sommer…

a3b7dcf0-1a67-4d46-af82-e84bc277bb54

Endelig kom jeg på vandet igen… Jeg har gået og ventet med længsel på at vandet skulle nå en temperatur, så jeg kan have bare fødder, når jeg skulle på vandet første gang. Så da en veninde i går spurgte om vi skulle tage ud på SUP, tænkte jeg at nu var det nu.

Så fandt min våddragt frem fra skabet her til morgen, og fik pakket en lille taske. Min veninde havde lokket med lækker frokost inden vi skulle ud.
Nu var vejret også fantastisk her i dag. Vi mødtes oppe på Bellevue, jeg blev nød til at låne et board, da jeg jo ikke har bil og derved ligger mine boards stadig i vinterhi nede i kælderen.
Jeg var lidt spændt på om det nu var for koldt med bare fødder, fordi vandet er jo ikke mere end 9,5 grader.

Efter at have indtaget en fantastisk frokost i solen, var det på med dragen, og så afsted.

Det er altid sådan når man starter SUP sæsonen op, så de første 10 minutter skal benene og balancen lige finde sig til rette igen. Så da jeg hoppe op på boardet kunne jeg godt mærke mine ben var lidt shaky. Men det at stå på SUP er lidt ligesom at cykle. Kroppen finder sig hurtigt til rette. Så efter at have rystet de første minutter af mig, så gik turen ellers til Tårbæk og tilbage. Det er en lille tur på kun 2 km. Turen til Tårbæk var med vinden modvind og små bølger mod os. Jeg kunne godt mærke på mine fødder at det var lidt koldt når vandet skyllede op over boardet. Men eftersom jeg havde varmen i dragten, så bekymrede det mig ikke.
Turen tilbage var fantastisk, med sol på næsen og vinden i ryggen. Så det kunne næsten ikke blive meget bedre. Både min veninde og jeg var helt høje af forårs glæde da vi kom tilbage.
På trods af det kolde vand, så frøs jeg ikke på noget tidspunkt. Til gengæld var min dragt helt våd inde i af  jeg havde svedt på turen.
Resten af eftermiddagen blive tilbragt i solen. Nu ligger jeg på sofaen helt glad over med varme kinder og helt glad over vi kom på vandet.
Glæder mig SÅ meget til det bliver lidt varmere, så jeg ikke længere skal have dragt på. Har dog kigget på denne her:
SPICE SHORT JANE 2/2
Kan godt se mig selv en sommerdag i den…. Er nu også ret vild med de lilla farver.

HUSK du kan følge mig på Instagram, er kan du i dag også se stories om min dag i dag: @jillchristina_dk

55706676-3700-4f4c-bb3f-ea35642ce0e4

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønhed: Disse produkter bruger jeg for tiden....