Så blev det næsten sommer...

#Instaboyfriend version 2.0

 

Bag enhver succesfuld kvinde står der en supporterende mand. Og bag enhver kvinde og hendes dragende Instagramfeed står der en…. Insta-boyfriend. Ja sådan indledte jeg mit blog post her for snart 3 år siden.
I denne SoMe verden vi fleste af os hænger ud, skal der jo produceres noget content. For at ens følgere hele tiden kan blive opdateret om hvad man laver. Jeg er stor forbruger af Instagram, både til at få inspiration, men bestemt også til at opdatere omkring hvad jeg laver, både til daglig men også når jeg er på fotojobs. Jeg bliver ofte spurgt hvad jeg bruger af udstyr til at tage mine billeder men også hvem der tager mine billeder. I 99% af tiden er det mig selv der tager billederne. Ofte som en selfie med telefonen. Ja jeg bruger rigtig meget min telefon til at tage billeder. Det er bekvemt og den er jo altid med mig. Jeg er dog også rigtig glad for at bruge mit GoPro kamera. Da det jo også kan tilsluttes telefonen og jeg kan overføre billederne med det samme og redigerer dem i Lightroom.

For et par måneder siden købte jeg et lille billigt stativ (tripod), hvor jeg kan sætte min telefon på og så jeg har jeg en fjerbetjening så jeg kan tage billederne. Du kan se her på billedet, i min venste hånd har jeg den lille fjerbetjening. Det er vildt smart fordi så kan man pludselig få nogle nye hele anderledes billeder.
Faktisk er det sådan mange af de helt store instagrammer, tager billederne på samme måde. Dog bruger de små lommekameraer, da mange af dem også optager video.

Jeg har dog allieret mig med en god ven, som fremadrettet kan tage nogle billeder af mig, så der kommer noget variation på min instagram konto. Så ja han bliver den nye #instaboyfriend en version 2.0. 😉
Ligeledes kommer vi til at lave en del video optagelser, da vi også har fået en Drone. Denne HER.
Jeg glæder mig vildt meget til at se hvad der kommer ud af det. Da det jo er nogle helt anderledes billeder man kan få ud af den.

Hvem tager dine billeder?

 

HUSK at følge mig på Instagram for daglige opdateringer.

Hvis du gerne vil følge med hen over sommer, så kan du følge mig hvis du trykker på det her LINK

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så blev det næsten sommer...